dimecres, 3 de juny del 2015

Casar…..

Fa uns quants anys, els productes amb reemborsament portaven una lliurança  agafada al enviament, n’hi havia de tres tipus, la normal  (G1) i el ingrés al compte que tenien dos colors, una de groga i una de blanca que es deien (G1OIC).
En el moment que arribava el enviament a la unitat s’havia d’entrar, portaven un taló que es deia “Ficha de Control”, on hi havia l’import del reembors, les taxes corresponents de gir, el remitent i destinatari, aquest document s’enumerava correlativament cada mes del 1 al ….. i es feia dos diferències entre els de la unitat i els serveis rurals, que aquests començaven per exemple 1000….. també portava la data de entrada a la unitat.  L’imprès tenia una còpia, on la part de la ficha control es guardava per després “casar”.
Una vegada entregat l’enviament i cobrat l’import, es procedia a fer el gir, a la ficha control s’anotava el número de gir i data de confecció. Una vegada fet això es separava l’original de la ficha control de la lliurança  i es procedia a CASAR amb la còpia guardada.
Una feina molt i molt avorrida, on molt dels companys deien que els donava son fer aquesta feina.
                                                                                                                                            Mercè


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada