1 Pot de Cigrons cuits
1 Ceba1 Xoricet tendre
1 Ou
2 o 3 Cullerades soperes de tomata fregida
Un raget de llet
(Si agrada una dent d’all petita)
Oli
Elaboració:
- En una cassola no massa gran es cobreix el fons d’oli i s’hi tira la ceba tallada fina per sofregir-la. Foc a mitja temperatura (si volem all, tallat ben finet, l’afegim quan la ceba ja està quasi a punt)
- Quan està sofregida la ceba i afegim el xoricet tallat a trossets petits i ho remenem perquè es faci una mica. Remenant i si convé afeixin una mica d’oli.- S’afegeixen els cigrons (amb el suc que porten). Anem remenant perquè no s’enganxi. El foc fort al principi i l el reduïm quan vol començar a bullir.
- S’afegeix la tomata fregida i un raget de llet. Remenem sovint.
- Finalment hi afegim l’ou (que abans hem fet dur) tallat molt petit. Un parell de minuts més i ja està.
Al servir se h i poden afegir uns daus de pa torrat.
Per veure la elaboració en video cliqueu aqui
molt bona pinta.... un degustació????
ResponElimina