diumenge, 14 de juliol del 2013

Amanida de mongetes tendres

Dificultat: fàcil
Ingredients per 6 persones
· 1/2 Kg. Mongetes tendres
· 1 Ceba
· 2 Tomàquets
· 1/2 Pebrot vermell
· Olives farcides
· 4 Talls de pernil
· 3 Grans d’all
Sali, oli i vinagre

Preparació

Bullirem les mongetes verdes, si són rodones millor (també poden ser de pot); les escorrerem i reservarem. Picarem la ceba, el tomàquet, el pebrot i les olives a trossos petits i ho barrejarem amb les mongetes.

Tallarem els alls a làmines i el pernil a cuadrets, ho saltejarem amb oli a la paella, quan l’all vulgui enrossir ho traurem i ho ajuntarem amb la resta d’ingredients. Hi posarem un polsim de sal i ja tindrem feta l’amanida, que deixarem refredar a la nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada