dissabte, 18 d’agost del 2012

GASPATXO


Ingredients per a 4 persones:
3 llesques de pa de barra del dia abans, 1 pebrot vermell no gaire gros, 1 cogombre mitjà, 1 ó 2 alls, 2 tomàquets madurs grossos, 3 cullerades d'oli d'oliva, 2 de vinagre, ½ litre d'aigua embotellada freda, sal i pebre. Per a la guarnició: 1 tomàquet madur però dur, 1 pebrot, 1 ceba dolça mitjana, i cogombre.

Temps: 30 minuts

Netejarem, tallarem a trossos i passarem per la batedora elèctrica el pebrot, els tomàquets i el cogombre -sense pell ni llavors cap de les tres verdures, els alls, també pelats, i el pa i l’aigua freda on l’haurem tingut en remull durant 10 minuts.

A la pasta resultant –l’haurem posat en una olla- hi afegirem la sal, el pebre, l'oli i el vinagre i finalment una mica més d’aigua freda si convé, deixant la sopa a la nevera durant un parell d'hores

Al moment de servir el gaspatxo presentarem també a taula els elements de la guarnició per separat, pelats i tallats a daus el més petit possible, així com uns quants glassons més per si algú desitja prendre'l encara més fred.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada