divendres, 6 d’abril del 2012

Coca de recapte (de la Noguera)

Ingredients per a la pasta:
  • ½ pa de pasta de pa
  • Farina
  • ¼ de litre d’oli d’oliva
  • Un raig de moscatell
  • 3 ous
Pel recapte
  • 1 quilogram i mig d’albergínia escalivada, que són 3 kg en verd
  • 2 kg de pebrot vermell o bé 1 quilogram de pebrot escalivat
  • 5 arengades
Preparació:

Primer s’agafa el ½ pa de pasta, els ous, l’oli i el moscatell i es desfà tot, quan estigui tot desfet se li tira la suficient quantitat de farina per a què la pasta estigui tova. Es deixa reposar fins que la pasta faci un “moviment”

Es tira sobre un taulell d’1,10  x 40 cm i es guarneix amb el pebrot i l’albergínia en vetes, intercalant-los i començant per un angle. Quan ja està guarnida s’hi posen les arengades, sense cap ni budell i partides per la meitat

Esposa en un forn de llenya a temperatura de 230-240 graus durant mitja hora

D’aquesta coca en surten racions per a 8 persones 2d’un pa quadrat

Núm IV - Juliol 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada