- ½ pa de pasta de pa
- ¼ de litre d’oli d’oliva
- Un raig de moscatell
- 3 ous
Pel recapte
- 1 quilogram i mig d’albergínia escalivada, que són 3 kg en verd
-
2 kg de pebrot vermell o bé 1 quilogram de pebrot escalivat
-
5 arengades
Primer s’agafa el ½ pa de pasta, els ous, l’oli i el moscatell i es desfà tot, quan estigui tot desfet se li tira la suficient quantitat de farina per a què la pasta estigui tova. Es deixa reposar fins que la pasta faci un “moviment”
Es tira sobre un taulell d’1,10 x 40 cm i es guarneix amb el pebrot i l’albergínia en vetes, intercalant-los i començant per un angle. Quan ja està guarnida s’hi posen les arengades, sense cap ni budell i partides per la meitat
Esposa en un forn de llenya a temperatura de 230-240 graus durant mitja hora
D’aquesta coca en surten racions per a 8 persones 2d’un pa quadrat
Núm IV - Juliol 2011
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada