diumenge, 1 de març del 2015

PAELLA DE POBRE

Ingredients (per a tres persones)
· 250 grams d’arròs bomba
· 1/2 ceba mitjana
· Pebrot verd
· Pebrot vermell
· 1 all
· 2 tomates mitjanes per ratllar
· Pèsols
· 1 carxofa
· 1 sèpia mitjana
· Una mosta de gambes pelades

En una paellera hi posem oli que cobreixi el fons. Seguidament hi posarem la ceba tallada menuda, una mica de pebrot verd i vermell també tallat menut i l’all esmicolat.
Quan la ceba transparenti hi afegirem la tomata ratllada.
Deixarem que es faci un minut i escaig i hi tirarem l’arròs, remenant el sofregit. Un minut després hi afegirem la carxofa a làmines, la sèpia a trossos i un grapat de pèsols. Cobrirem amb fumet de peix o aigua i ho deixarem que es faci a foc lent/mitjà durant 15..18 minuts (segons s’indiqui el punt de cocció de l’arròs)
Quan porti bullint uns deu minuts hi afegirem les gambes i ho corregirem de sal, augmentant el foc.
Deixarem reposar uns cinc minuts abans de servir.

(Gentilesa de Jordi Guasch)

Per veure la recepta Cliqueu Aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada