
Ingredients (per a dues persones) :
- 2 cuixes de pollastre.
- 2 patates.
- 2 cebes.
- 1 dent d’all
- Sal.
-Oli.
Opcional:
- Herbes com poden ser farigola, romaní, llorer...
- Cervesa, vi blanc o cava
Pelem les patates i les tallem a rodanxes. La ceba la fem a trossos més aviat fins. Hi afegim una mica de sal. En una cassola de fang, les posem al fons i afegim oli. Afegim la dent d’all sencera o fent-li uns talls.
Rentem les cuixes de pollastre per si hi ha restes de plomes i sense treure la pell, les salem i les posem a sobre de la solada de patata i ceba. Hi afegim una mica d’aigua i si volem una mica de cervesa, vi blanc o cava i les herbes..
Fiquem la cassola al forn (prèviament calent) a una temperatura aproximada de 170º o 180º. Als 15-vint minuts girem les cuixes i rectifiquem d’aigua o cervesa etc, perquè no s’enganxi. Uns altres 20 minuts i ja està llest el plat!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada