· 500 gr. farina
· 75 gr. de sucre· 175 gr. ous
· 140 gr. nata liquida
· 50 gr. de suc de taronja
· 25 gr. llevat
· Ralladura de taronja i llimona
· Esencia de vainilla, llimona, taronja i nou moscada
· 100 gr. de mantega
· Sal
Farciment: Massapà
Elaboració
Barrejar tots els ingredients menys la mantega, que s’afegeix al final. Deixar reposar a la nevera 12h. Fer 1 bola. Fer repós a temperatura ambient fins que dobli el tamany inicial. Dividir-ho en dos tortells, a sobre d’un posem el massapà i el cobrim amb l’altre tortell. El posem en una safata amb paper antiaderent, pintem amb ou rebaixat amb nata liquida. Deixarem fermentar a 25 o 26 ºC i 80 % d’humitat durant 120 minuts (jo he usat el forn i una cassola de fang amb aigua per a fer la humitat).
Coure al forn a 200 º C, un cop cuit li posem sucre en pols.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada