divendres, 2 de novembre del 2012

Oktoberfest a casa

Tradicional festa de la cervesa a Munich, amb la qual mai falta un Oktoberfest!

Ingredients:

  • 8 unitat de Bratwurst
  • 600 g de puré de patates
  • Llet
  • Ametlles laminades
  • 1 col blanca
  • Vi blanc
  • Oli d’oliva
  • Sal gruixuda
  • Pebre negre molta

Preparació:

Prepareu el Chucrut tallant la col blanca a la juliana, molt fina. Aboqueu-la a una cassola amb oli d’oliva ja calent a foc mig. Condimenteu amb sal gruixuda i pebre.
Sense que la col arribi a daurar, afegiu un got de vi blanc, una bona quantitat de vinagre i un xic d’aigua. Deixeu uns 15 minuts fins que l’alcohol s’evapori i la col quedi tova.

Mentrestant, prepareu els bratwurst en una paella amb un xic d’oli, de 10ª 12 minuts, donant la volta regularment.
En quan al deliciós puré de patates col·loqueu en una olla de petits blocs de puré, afegiu una mica de llet. Escalfeu a temperatura mitja remenant contínuament uns 4 minuts. I si voleu podeu fer el puré vosaltres mateixos amb patates, llet i mantega.

Unteu el plat al més pur estil alemany: una bona base de Chucrut, dos brtawurts a sobre, acompanyat de puré de patates amb làmines d’ametlles torrades a moda de decoració

Celebreu-ho amb un bon assortit de cerveses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada