Ingredients:
• 1 base de pizza fresca
• 1 plàtan
• 1 grapat de nous
• Perles de xocolata
• Sucre
• 1 ou
• 1 plàtan
• 1 grapat de nous
• Perles de xocolata
• Sucre
• 1 ou
Preparació:
Amb un corró estirar la massa de pizza molt fina, tan fina com es pugui.
Pel farcit, barrejar el plàtan tallat a daus, les nous trossejades i les perles de xocolata.
Tallar la massa en cercles d’uns 8cm de diàmetre. Omplir cada cercle amb una cullerada del farcit, tancar-lo en forma de mitja lluna i segellar bé les vores.
Pintar la superfície amb ou batut i espolsar-hi sucre generós.
Coure-ho 10 minuts a 220º fins que la superfície sigui daurada.
Servir tebi acompanyat de xocolata calenta.
Pel farcit, barrejar el plàtan tallat a daus, les nous trossejades i les perles de xocolata.
Tallar la massa en cercles d’uns 8cm de diàmetre. Omplir cada cercle amb una cullerada del farcit, tancar-lo en forma de mitja lluna i segellar bé les vores.
Pintar la superfície amb ou batut i espolsar-hi sucre generós.
Coure-ho 10 minuts a 220º fins que la superfície sigui daurada.
Servir tebi acompanyat de xocolata calenta.
Bon profit!
Núm. VII - Gener-Febrer 2011
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada